Kennisbank

Hoe kan ik via FileZilla naar mijn server verbinden?  Print dit artikel

Als u bijvoorbeeld een map of grotere plugins wilt uploaden naar uw server, is FileZilla een ideale oplossing. FileZilla kunt u hier downloaden.

Stap 1: Ga naar het controle paneel en log in met uw logingegevens.
Stap 2: Klik op het kopje 'Files' en daarna op 'FTP File Access'. Op die pagina vindt u de benodigde informatie om te verbinden naar uw server in FileZilla.
Stap 3: Open Filezilla. Vul bij 'Host' het IP van uw server zonder poort.
Stap 4: Vul bij 'Username' de tekst in die staat bij 'FTP Username'
Stap 5: Vul bij 'Password' uw wachtwoord in van uw account.
Stap 6: Vul bij 'Port' 21 in

Als u deze stappen heeft ondernomen, zit u nu in de server. Het is dan mogelijk om bijvoorbeeld uw custom world te uploaden.

Heeft u nog verdere vragen? Stuur dan een ticket!