Kennisbank

Hoe installeer ik Feed the Beast?  Print dit artikel

Feed the Beast installeren is makkelijk om te installeren, volg deze handleiding en binnen enkele minuten kunt u Feed the Beast spelen.

Stap 1: Ga naar deze site en klik onder het kopje 'Download' op het de button 'Download Server'.
Stap 2: Op deze pagina vindt u alle modpacks van FTB. Download de modpack die jij wilt d.m.v de button 'Download Server'.
Stap 3: Stop de server en open daarna het zip bestand.
Stap 4: Verbind via FileZilla naar uw server en upload het bestand 'ftbserver.jar' naar de map 'jar'.
Stap 5: Upload de andere bestanden behalve 'ServerStart.sh' en ServerStart.bat' in de hoofdmap.
Stap 6: Ga naar het controle paneel en vul bij 'JAR File', 'ftbserver.jar' in.
Stap 7: Druk onderaan op de button 'Save'en start u server.

Heeft u nog verdere vragen? Stuur dan een ticket!